This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

Franšizna ponudba

Podjetje Benedict je slovensko družinsko podjetje, kjer že 15 let z ljubeznijo in predanostjo izdelujemo vrhunske čokoladne izdelke, ki jih odlikuje lastna proizvodnja in ročna izdelava. Izdelki se prodajajo pod blagovno znamko Cukrček.

Uveljavljena blagovna znamka Cukrček, s sloganom »Ko razvada postane navada« ima na slovenskem trgu premium pozicijo. Poudarek našega delovanja je v inovativnem pristopu, kvaliteti in nenehnem razvoju čokoladnih izdelkov. Vse to dopolnjujemo s kreativnostjo, ki se kaže v obliki izdelkov in v embalaži. Okusi na katere smo najbolj ponosni so čokolada s soljo, čokolada z okusom jabolčnega zavitka, čilija, rdečega popra in preostali okusi. Kreativnost procesa izdelave je razvidna tudi v ustvarjanju novih proizvodov, ki dopolnjujejo že obstoječo paleto proizvodov. Navzven ergonomska in na pogled všečna embalaža zaključuje paleto naših izdelkov, ki so že na pogled drugačni od drugih. Kvalitetni materiali in surovine dajo videz ekskluzivnega izdelka, okus pa vas popelje do strastnih občutij. Embalažo nam oblikujejo najboljši oblikovalci, ki z uporabo prestižnih materialov, kot so svila, imitacija usnja, in podobno, ustvarjajo čokoladne izdelke najvišjega razreda.

Tako smo se odločili, da vse naše izkušnje, zmage, napake in poslovanje delimo z vami in vam omogočimo sladek in dober posel.

Iščemo podjetne posameznike z željo po uspehu, ki bodo pri vodenju franšizne enote Čokoladnica Cukrček delovali kot samostojna pravna oseba. Če ste vi ta oseba si ogledje našo ponudbo.

Franšizna mesta razpisujemo za naslednje lokacije: Maribor, Murska sobota, Ljubljana, Kranj, Bled, Celje, Nova gorica, Novo mesto, Koper in Potrorož.

Dodatne informacije o naši franšizni ponudbi si lahko preberete v priloženi PDF datoteki:
 Cukrček franšizna ponudba (PDF, 442Kb)

Naključni izdelek

Žlahtna temna čokolada 75%

Žlahtna temna čokolada 75%

Temna čokolada s 75% kakavovih delcev, 85g, Velikost 12x12cm, božansko

Katalog

Katalog
Katalog Cukrček 2016

PDF PDF datoteka, 11MB

Novosti

21.12.2011

Posebno novoletno voščilo!

Ob koncu leta se vam toplo zahvaljujemo za vašo pozornost in za vsak vaš obisk našega... več

18.03.2011

Nova ponudba bonbonier

Odslej lahko v naši ponudbi najdete sedem novih bonbonier in čokoladnega pujska v otroškem... več

18.10.2010

Ponudba za noč čarovnic

Čokoladne buče za noč čarovnic so že na voljo v Čokoladnicah Cukrček. več

Več novosti >

Kontakt

Benedict d.o.o.
Trpinčeva 41a
1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 421 04 53
Fax: +386 1 421 04 54
Email: info@benedict.si

Stik z nami >>

Čokoladnica Cukrček Facebook

Domov  -  Ponudba  -  Franšizna ponudba  -  Priložnostna ponudba  -  Ponudba za podjetja  -  Prodajna mesta  -  O podjetju

© 2007-2019 Benedict d.o.o. Vse pravice pridržane. Stran poganja EASYWEB