• POSVETILO

    4,50 
    Različne čokolade zavite v prijetno embalažo s posebnim posvetilom 85 g.
  • GHANA 85%

    4,50 
    Temna 85% čokolada GHANA, 85 g.
  • ECUADOR ARRIBA 63%

    4,50  DDV
    Temna 63% čokolada ECUADOR ARRIBA, 85 g.
  • RIO CARIBE 67%

    4,50  DDV
    Temna 67% čokolada RIO CARIBE, 85 g.
  • TRINIDAD 72%

    4,50  DDV
    Temna 72% čokolada TRINIDAD, 85 g.
  • TEMNA ČOKOLADA SOL

    4,90  DDV
    Temna čokolada s soljo, 85 g je najboljša svetovna gourmet čokolada, pridobljena s trajnostno pridelavo kakava in posebnimi postopki obdelave.  Ne vsebuje glutena ali dodanega sladkorja in je vir prehranskih vlaknin, zato se z njo lahko posladkate brez slabe vesti. Primerna za vse ljubitelje dobre in prave čokolade. Slovenska sol prihaja iz Piranskih solin: V Krajinskem parku Sečoveljske soline pridelujemo morsko sol ročno – z orodji in s postopki, osnovanimi na izročilu naših dedov in pradedov. Rezultat skupnega dela radodarne narave in marljivih solinarjev je visoko kakovosten pridelek izrednega okusa in prvinske kristalaste oblike. Čokolada je ročno izdelana v naši proizvodnji, ki jo pripravimo z ljubeznijo in predamo vam s ponosom, saj imam več, kot pet certifikatov o kvaliteti.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Nekoč so verjeli, da imajo češnje čaroben učinek. Češnjev čaj so namreč postregli svoji ljubljeni osebi.
  • BELA ČOKOLADA KAVA

    3,90  DDV
    Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo mu aktivne sestavine za premagovanje vsakodnevnih dejavnosti. V Evropo so kavo prvi pripeljali beneški trgovci v 17. stoletju. Rimskokatoliška cerkev pa je pitje kave zelo kritizirala, označili so jo celo za hudičevo pijačo.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo mu aktivne sestavine za premagovanje vsakodnevnih dejavnosti. V Evropo so kavo prvi pripeljali beneški trgovci v 17. stoletju. Rimskokatoliška cerkev pa je pitje kave zelo kritizirala, označili so jo celo za hudičevo pijačo.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Grm brusnice velikokrat najdemo v slovenskih gozdovih. Lahko jih predelamo v marmelado ali pa dodajamo kompotu. Iz njih je mogoče delati tudi sirup.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Brez limone si sodobno kuhinjo težko predstavljamo.  Sok in lupina je dodatek številnim napitkom in jedem, saj jim daje značilen osvežilen okus.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Brez limone si sodobno kuhinjo težko predstavljamo.  Sok in lupina je dodatek številnim napitkom in jedem, saj jim daje značilen osvežilen okus.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. S strastnimi dodatki pa vas želimo popeljati v čutno čokoladno razmerje. Vrtnica je bila že v starih časih poznana, tako kot danes, bodisi za prijeten vonj, ki ga oddaja, za lepoto ali za esenco olja.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. S strastnimi dodatki pa vas želimo popeljati v čutno čokoladno razmerje. Vrtnica je bila že v starih časih poznana, tako kot danes, bodisi za prijeten vonj, ki ga oddaja, za lepoto ali za esenco olja.
  • Slovenska temna čokolada z rožmarinom in solnim cvetom, 85 g.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Ingver je med začimbami, ki jih je človek spoznal med prvimi. močno je postal priljubljen med Angleži in Skandinavci, pri nas pa se nikoli ni močno razširil.
  • Slovenska temna čokolada s karamelo in soljo, 85 g. Slovenska sol prihaja iz Piranskih solin: V Krajinskem parku Sečoveljske soline pridelujemo morsko sol ročno – z orodji in s postopki, osnovanimi na izročilu naših dedov in pradedov. Rezultat skupnega dela radodarne narave in marljivih solinarjev je visoko kakovosten pridelek izrednega okusa in prvinske kristalaste oblike. Čokolada je ročno izdelana v naši proizvodnji, ki jo pripravimo z ljubeznijo in predamo vam s ponosom, saj imam več, kot pet certifikatov o kvaliteti.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. S strastnimi dodatki pa vas želimo popeljati v čutno čokoladno razmerje. Cimet je ena od najstarejših začimb. Domneva se, da so ga na Kitajskem uporabljali že 3000 let pr. n. št. Največkrat ga lahko okusimo v tradicionalnih slovenskih sladicah.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo mu aktivne sestavine za premagovanje vsakodnevnih dejavnosti. Rdeči poper ali roza poper ne sodi v družino poprov; je plod brazilskega poprovca, rastline, ki zraste do velikosti drevesa.
  • Prestižna temna čokolada s čilijem in soljo, 85 g. Slovenska sol prihaja iz Piranskih solin: V Krajinskem parku Sečoveljske soline pridelujemo morsko sol ročno – z orodji in s postopki, osnovanimi na izročilu naših dedov in pradedov. Rezultat skupnega dela radodarne narave in marljivih solinarjev je visoko kakovosten pridelek izrednega okusa in prvinske kristalaste oblike. Čokolada je ročno izdelana v naši proizvodnji, ki jo pripravimo z ljubeznijo in predamo vam s ponosom, saj imam več, kot pet certifikatov o kvaliteti.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. S strastnimi dodatki pa vas želimo popeljati v čutno čokoladno razmerje. Cimet je ena od najstarejših začimb. Domneva se, da so ga na Kitajskem uporabljali že 3000 let pr. n. št. Največkrat ga lahko okusimo v tradicionalnih slovenskih sladicah.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Gozdna borovnica raste po gozdovih in planjavah srednje in severne Evrope. Uspeva skoraj povsod po Sloveniji.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Ob dodanih božanskih okusih boste občutili dvojni užitek. Arancini nam ponudijo drugačen pridih sladke pomaranče, ki nas spominja na praznike.
  • Popolnoma nova čokolada. Kot grozdje za prefinjena vina, so kakavova zrna pod vplivom terena v katerem rastejo. Ruby kakavova zrna rastejo v edinstvenih klimatskih pogojih in jih lahko najdemo v Ekvadorju, Braziliji ali Slonokoščeni obali. Ruby čokolada ne vsebuje jagodičevja, arom jagodičevja ali barvil.
  • Popolnoma nova čokolada. Kot grozdje za prefinjena vina, so kakavova zrna pod vplivom terena v katerem rastejo. Ruby kakavova zrna rastejo v edinstvenih klimatskih pogojih in jih lahko najdemo v Ekvadorju, Braziliji ali Slonokoščeni obali. Ruby čokolada ne vsebuje jagodičevja, arom jagodičevja ali barvil.
  • Popolnoma nova čokolada. Kot grozdje za prefinjena vina, so kakavova zrna pod vplivom terena v katerem rastejo. Ruby kakavova zrna rastejo v edinstvenih klimatskih pogojih in jih lahko najdemo v Ekvadorju, Braziliji ali Slonokoščeni obali. Ruby čokolada ne vsebuje jagodičevja, arom jagodičevja ali barvil.
  • Popolnoma nova čokolada. Kot grozdje za prefinjena vina, so kakavova zrna pod vplivom terena v katerem rastejo. Ruby kakavova zrna rastejo v edinstvenih klimatskih pogojih in jih lahko najdemo v Ekvadorju, Braziliji ali Slonokoščeni obali. Ruby čokolada ne vsebuje jagodičevja, arom jagodičevja ali barvil.
  • Popolnoma nova čokolada. Kot grozdje za prefinjena vina, so kakavova zrna pod vplivom terena v katerem rastejo. Ruby kakavova zrna rastejo v edinstvenih klimatskih pogojih in jih lahko najdemo v Ekvadorju, Braziliji ali Slonokoščeni obali. Ruby čokolada ne vsebuje jagodičevja, arom jagodičevja ali barvil.
  • Temna ekološka čokolada bio peru, 85 g.
  • Božanska bela čokolada s karamelo, 85 g.

Title

Go to Top