-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Ingver je med začimbami, ki jih je človek spoznal med prvimi. močno je postal priljubljen med Angleži in Skandinavci, pri nas pa se nikoli ni močno razširil.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo mu aktivne sestavine za premagovanje vsakodnevnih dejavnosti. Rdeči poper ali roza poper ne sodi v družino poprov; je plod brazilskega poprovca, rastline, ki zraste do velikosti drevesa.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Prve plodove robide lahko z malo sreče trgate že julija, sicer pa do konca avgusta pa vse do septembra ali oktobra.
-
Popolnoma nova čokolada. Kot grozdje za prefinjena vina, so kakavova zrna pod vplivom terena v katerem rastejo. Ruby kakavova zrna rastejo v edinstvenih klimatskih pogojih in jih lahko najdemo v Ekvadorju, Braziliji ali Slonokoščeni obali. Ruby čokolada ne vsebuje jagodičevja, arom jagodičevja ali barvil.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Samo ime melisa je grškega izvora in sicer pomeni čebela; zaradi bogatih cvetov se čebele rade pasejo na njih in po njih je rastlina dobila ime.
-
Jabolčnemu zavitku po domače pravimo štrudel. Štrudel so pekli v nekdanjem Avstroogrskem cesarstvu. Še danes lahko po štrudlu ugotovimo natančne meje cesarstva. V naselju, ki je bilo v cesarstvu, pečejo štrudel, zunaj cesarstva pa ne. Štrudel je zelo priljubljeno slovensko pecivo.