-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo mu aktivne sestavine za premagovanje vsakodnevnih dejavnosti. V Evropo so kavo prvi pripeljali beneški trgovci v 17. stoletju. Rimskokatoliška cerkev pa je pitje kave zelo kritizirala, označili so jo celo za hudičevo pijačo.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Grm brusnice velikokrat najdemo v slovenskih gozdovih. Lahko jih predelamo v marmelado ali pa dodajamo kompotu. Iz njih je mogoče delati tudi sirup.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Brez limone si sodobno kuhinjo težko predstavljamo. Sok in lupina je dodatek številnim napitkom in jedem, saj jim daje značilen osvežilen okus.
-
Personalizirana čokolada z napisom po vaši želji! Izberite med mlečno, belo ali temno čokolado. Možnost dveh dodatkov na čokoladi (koščki jagode, pomaranče, mandelj, lešnik, kokos, rozine, brusnice, mrvice, ...).
-
Personalizirana čokolada z napisom po vaši želji! Izberite med mlečno, belo ali temno čokolado. Možnost dveh dodatkov na čokoladi (koščki jagode, pomaranče, mandelj, lešnik, kokos, rozine, brusnice, mrvice, ...).
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo mu aktivne sestavine za premagovanje vsakodnevnih dejavnosti. V Evropo so kavo prvi pripeljali beneški trgovci v 17. stoletju. Rimskokatoliška cerkev pa je pitje kave zelo kritizirala, označili so jo celo za hudičevo pijačo.