-
Ročno izdelani pralineji z okusom cimeta v beli, mlečni ali temni čokoladi. Danes začimba, ki jo prepogosto povežemo zgolj z jabolčnim zavitkom, kuhanim vinom in časom okoli božiča, je bil nekoč rezerviran le za bogove in rituale, povezane z njimi.
-
Ročno izdelani alkoholni pralineji mosccardino v beli, mlečni ali temni čokoladi.
-
Ročno izdelani pralineji z okusom cappuccina. Kapučino je mlajši brat bele kave oziroma espresso, ki gre na lepše.
-
Ročno izdelani pralineji z okusom zelenega čaja v temni čokoladi. Zeleni čaj so poznali že naši pra pra pra … predniki, saj so ga pili že več kot 4000 let pred našim štetjem. Nekoč so v njem lahko uživali le najpremožnejši sloji, danes pa je dostopen vsem.
-
Ročno izdelani alkoholni pralineji z ginom. Že v Srednjem veku so zdravilci nekatere bolezni zdravili z Ginom. Gin ima protivnetni učinek, tako da pomaga pri revmi in artritisu. Z njim so zmanjševali kašljanje, zdravili težave s pljuči in celo malarijo.
-
Ročno izdelani pralineji z okusom currya v beli, mlečni ali temni čokoladi.
-
Ročno izdelani pralineji z okusom banane v mlečni čokoladi. Banane vplivajo na delovanje možganov, ena študija pa je pokazala, da imajo študenti, ki zjutraj pojedo eno banano, boljšo koncentracijo čez dan :)
-
Ročno izdelani pralineji z okusom maka v temni čokoladi. Za mak velja, da je odličen vir kalcija, ogljikovih hidratov in energije, a njegova največja prednost je vsebnost nenasičenih maščobnih kislin, ki jih ne najdemo nikjer drugje.
-
Ročno izdelani alkoholni pralineji z okusom likerja v beli, mlečni ali temni čokoladi.