TEMNA ČOKOLADA Z NAPISOM VSE NAJBOLJŠE – VOŠČILO, 85g

5,90  DDV

Opis:

Proslavite posebne trenutke s čudovito in okusno temno čokolado, ki nosi sporočilo “Vse Najboljše”. Naša ročno izdelana čokolada je popoln način, da svojim najdražjim izrazite svoje najboljše želje in jih razvajate z nepozabnim okusom.

Glavne Značilnosti:

  • Premium Sestavine: Naša temna čokolada je izdelana iz najkakovostnejših kakavovih zrn, kar zagotavlja bogat in intenziven okus.
  • Ročno Izdelana: Vsaka čokolada je skrbno ročno izdelana, kar zagotavlja edinstvenost in vrhunsko kakovost vsakega kosa.
  • Elegantna Embalaža: Čokolada je pakirana v elegantni darilni embalaži, ki je pripravljena za podarjanje. Embalaža je skrbno oblikovana, da poudari posebnost vašega darila.
  • Napis “Vse Najboljše”: Čokolada ima vtisnjen napis “Vse Najboljše”, kar jo naredi popolno za rojstne dneve, obletnice in druge posebne priložnosti.
  • Bogata in Intenzivna: Z 64% vsebnostjo kakava bo čokolada navdušila vse ljubitelje temne čokolade s svojim polnim okusom in svilnato teksturo.

Zakaj Izbrati Našo Čokolado?

Naša temna čokolada z napisom “Vse Najboljše” je več kot le sladek prigrizek – je popolno darilo, ki prenaša vaše najboljše želje in izraža skrb ter pozornost. Ročno izdelana z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, bo ta čokolada zagotovo pustila trajen vtis.

Kako Naročiti:

Obiščite našo spletno stran in naročite svojo temno čokolado z napisom “Vse Najboljše”. Preprosto dodajte čokolado v košarico in zaključite naročilo v nekaj enostavnih korakih. Vaša čokolada bo hitro pripravljena in poslana, da bo pravočasno pri vašem slavljenju.

Zaključek:

Naj bo vsaka posebna priložnost še slajša z našo temno čokolado z napisom “Vse Najboljše”. Podarite okusno darilo, ki bo navdušilo in razveselilo vaše najdražje. Z našo čokolado boste izrazili svoje najboljše želje na najokusnejši možen način.

Opis

Sestavine: temna čokolada (kakavovi deli najmanj 39%, kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, karamela (10%), (sladkor: maslene maščobe, rastlinsko olje (palmovo), polnomastno mleko v prahu sol, emulgator: sojini lecitini, vanilija). Lahko vsebuje sledove oreščkov. Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov ali glutena

Dodatne informacije

Teža 85 g
OKUS

ŠKATLA

TEŽA

85 g

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top