V naši mali čokoladnici je vse mogoče, saj smo prilagodljivi in vam lahko ponudimo veliko več kot samo čokolado.

Čokoladne tablice lahko personaliziramo z vašim logotipom, ovitkom ali okusom. Izbirate lahko med temnimi, mlečnimi ali belimi čokoladami, za bolj zahtevne pa se lahko odločite tudi za 72% ali 85% čokolado z orgin ali eko certifikatom. Za vse ki pa ste že vse podarili pa bi želeli nekaj novega in drugačnega, lahko podarite Ruby, ter prijetno presenetite svoje partnerje ali zaposlene.

Seveda pa se tukaj ne konča saj so praline najlepše darilo, ponudimo vam lahko eno ali sto pralin v lepi (veliki ali majhni) škatlici, ki izraža hvaležnost , izbirate pa lahko med različnimi ročno izdelanimi pralinami izpod skrbne roke naše mojstrice Sare.

Ponudba za podjetja je namenjena podjetjem, ki bi želeli nekaj specifičnega bodisi za različne reklamne akcije, promocije ali poslovna darila. Izbirate lahko med za vas pripravljenimi dobrotami. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli vaše popolno darilo.

Vas zanima katalog celotne ponudbe za poslovna darila?

  SI

  Izdelek:

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@benedict.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Benedict podjetje za notranjo in zunanjo trgovino, d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.