TEMNA ČOKOLADA ZA UČITELJE Z NAPISOM – ŠOLA, 85g

5,90  DDV

Podarite svojim učiteljem nekaj posebnega ob koncu šolskega leta! Naša ročno izdelana čokolada je popoln način, da izrazite svojo hvaležnost in spoštovanje do njihovih prizadevanj in potrpežljivosti skozi vse leto.

Glavne Značilnosti:

  • Premium Sestavine: Izdelana iz najkakovostnejših sestavin, ki zagotavljajo bogat in nepozaben okus.
  • Ročno Izdelana: Vsaka čokolada je skrbno ročno izdelana, kar zagotavlja edinstvenost in visoko kakovost vsakega kosa.
  • Elegantna Embalaža: Na voljo v elegantni darilni embalaži, ki je pripravljena za podarjanje. Vsaka čokolada je zavita v posebno folijo s sporočilom hvaležnosti.
  • Personalizirano Sporočilo: Možnost dodajanja osebnega sporočila, ki bo vašemu darilu dodalo osebni pečat.
  • Klasičen Okus: Na voljo v priljubljenem okusu klasične mlečne čokolade, ki bo razveselil prav vsakega učitelja.

Zakaj Izbrati Našo Čokolado?

Učitelji so srce in duša izobraževalnega sistema. S svojo predanostjo in strastjo oblikujejo prihodnost naših otrok. Naša čokolada je način, kako se lahko zahvalite za njihov trud in podporo. Poleg odličnega okusa bo lepo oblikovana embalaža in možnost personalizacije poskrbela, da bo darilo zares posebno.

Kako Naročiti:

Obiščite našo spletno stran in izberite našo vrhunsko čokolado. Vaša čokolada bo hitro pripravljena in poslana, da bo pravočasno pri vašem učitelju.

Naj bo konec šolskega leta sladek in nepozaben za vaše učitelje. Podarite jim našo vrhunsko čokolado in jim pokažite, koliko vam pomenijo. Z našo čokolado boste izrazili hvaležnost na najokusnejši možen način.

Opis

Sestavine: temna čokolada (kakavovi deli najmanj 39%, kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, karamela (10%), (sladkor: maslene maščobe, rastlinsko olje (palmovo), polnomastno mleko v prahu sol, emulgator: sojini lecitini, vanilija). Lahko vsebuje sledove oreščkov. Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov ali glutena

Dodatne informacije

Teža 85 g
OKUS

ŠKATLA

TEŽA

85 g

Morda vam bo prav tako všeč…

Title

Go to Top