Valentinov paket ZA NJO

21,80  DDV

Presenetite partnerja s čudovitim darilom, ki pove več kot 1000 besed!

Topli mandlji vaju bodo greli, elegantne praline ga bodo presenetile, Srce v beli čokoladi pa bo sporočilo: “Ljubim te!”

Kategorija:

Opis

VSEBUJE

Ročno izdelane domače praline v 4-kosni bonbonieri.

Čokoladni izdelki čokoladnice Cukrček so že 25 leto izdelani z ljubeznijo in pravo čokolado.

Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane, saj imamo kar nekaj certifikatov, kjer dokazujemo, da smo na samem vrhu med poznavalci čokolad. Izdelki Cukrček so pripravljeni s skrbjo in ročno.

Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo, saj boste navdušeni nad kakovostjo in mamljivostjo naših artiklov.

Srce 100g, napis Ljubim te

Sestavine: Bela čokolada (kakavovi deli: najmanj 25%, kakavovo maslo, kakavova masa, sladkor, mleko v prahu, emulgatorji: sojini lecitini, vanilija), temna čokolada (kakavovi deli: najmanj 64%, kakavovo maslo, kakavova masa, sladkor, emulgatorji: sojini lecitini, vanilija). Izdelek ne vsebujej gensko spremenjenih organizmov in glutena. Hraniti na suhem in hladnem.

Maline v čokoladi so priljubljena sladica ali prigrizek za vaš užitek. Kombinacija sladke čokolade in sočnih malin ustvari okusno in prijetno poslastico. Pogosto ga postrežejo na zabavah ali posebnih priložnostih in ga lahko naredijo z različnimi vrstami čokolade, kot so temna, mlečna ali bela čokolada.

Title

Go to Top