VELIKONOČNI ZAJČEK

4,90  DDV

Čokoladni Velikonočni Zajček – Slastna Poslastica za Praznovanje.

Praznična sezona je tukaj in kaj bi lahko bolje pričaralo veselje in sladkost kot naš čokoladni velikonočni zajček? Naša čokoladna mojstrovina je narejena s prefinjenimi sestavinami, ki so kot nalašč za vso družino in prijatelje.

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Okus, ki osupne:
Vsak ugriz v našega čokoladnega zajčka razkrije čisto vrhunski okus čokolade, ki se topi v ustih, puščajoč za sabo nebeško sladkost. Izbrana kakovostna čokolada je popolnoma uravnotežena, da zadovolji vaše brbončice in prinese pristno veselje.

Ročno Izdelana Umetnost:
Vsak naš čokoladni zajček je ročno izdelan s strastjo in pozornostjo do detajlov. Naši izkušeni čokoladni mojstri ustvarjajo vsakega zajčka s skrbno roko, kar zagotavlja, da je vsak kos edinstven in poln karakterja.

Popolno Darilo za Veliko Noč:
Ali iščete popolno darilo za družino, prijatelje ali sodelavce? Naš čokoladni zajček je idealna izbira. Njegova ljubka in privlačna podoba bo očarala vse, ki ga prejmejo, medtem ko bo okusna čokolada zagotovo osvojila njihova srca.

Najvišja Kvaliteta:
Pri svojem delu se ne zadovoljimo s kompromisi glede kakovosti. Uporabljamo samo najboljšo čokolado in sledimo strogim standardom izdelave, da zagotovimo, da je vsak zajček popoln v vsakem pogledu.

Zabavna Tradicija za Vso Družino:
Nič ne pričara prazničnega vzdušja kot tradicionalna igra iskanja velikonočnih jajc in zajčkov. Z našim čokoladnim velikonočnim zajčkom boste dodali še več zabave in okusnosti tej ljubi tradiciji.

Ne odlašajte! Presenetite svoje najdražje s tem čudovitim čokoladnim velikonočnim zajčkom že danes in si zagotovite neizmerno veselje in okusnost te praznične sezone!

Sestavine: temna čokolada (kakavovi deli: najmanj 64%, kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojini lecitini, vanilija), mlečna čokolada (kakavovi deli: najmanj 38%, sladkor, kakavovo maslo, kakavova masa, mleko v prahu, emulgator: sojini lecitini, vanilija), bela čokolada (kakavovi deli najmanj 25%, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgatorji: sojini lecitini, vanilija). Lahko vsebuje sledove oreščkov. Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in glutena.

Dodatne informacije

OKUS

, ,

Go to Top