Personaliziran sladki paket Cukrček

65,50  DDV

(2 mnenji strank)

Personaliziran sladki paket Cukrček je unikatno in prav posebno darilo, ki je primerno za vse priložnosti, kot je zaključek šolanja, poslovne partnerje, rojstne dneve, darilo ob rojstvu, poslovna darila, darila za podjetja, unikatno darilo itd.

Unikaten sladek paket Cukrček je narejen iz kvalitetne čokolade in narejen v Sloveniji. Veliko pozornosti usmerimo na kakovost čokolade in dizajnu, saj veste kako rečejo “oči kupujejo”, tako da usmerimo pozornost na celoten artikel.

Paket zahvale za vaše učitelje bo razveselil prav vsakega posameznika na šoli, kot je ravnatelj, razredničarka, itd., saj po težkem letu učenja na daljavo si zaslužijo sladko presenečenje.

 

V pripombo lahko dodaste želje za okus namaza in pralin.

Dostava v 1-3 dnevih.

Opis

Personaliziran sladki paket Cukrček je unikatno in prav posebno darilo, ki je primerno za vse priložnosti, kot je zaključek šolanja, poslovne partnerje, rojstne dneve, darilo ob rojstvu, itd.

Unikaten sladek paket Cukrček je narejen iz kvalitetne čokolade in narejen v Sloveniji. Veliko pozornosti usmerimo na kakovost čokolade in dizajnu, saj veste kako rečejo “oči kupujejo”, tako da usmerimo pozornost, da je 2v1 in si tako na dolgi rok zagotovimo zadovoljne stranke, ki se vrača po naše artikle.

Vsi artikli so ročno delani tako, da je vsak kos unikatno pakiran in narejen z ljubeznijo. Čokoholiki bodo nad sladkim darilom navdušeni, saj vključuje kar nekaj različnih izdelkov, kot je:

 • čokoladni namaz
 • Cankarjeva čokolada s kavo
 • Prešernove kroglice
 • Sadje v čokoladi
 • Personalizirana čokolada z napisom HVALA!
 • Bonboniera 6kos

Brezplačna voščilnica je VKLJUČENA! Vaše želje bodo prišle do obdarjenca s prav lepo čestitko.

 

Paket zahvale za vaše učitelje bo razveselil prav vsakega posameznika na šoli, kot je ravnatelj, razredničarka, itd., saj po težkem letu učenja na daljavo si zaslužijo sladko presenečenje od celotnega razreda in s tem pokažete kako vaše zadovoljstvo, ki so jo zaslužijo.

 

Dostava v 1-3 dnevih.

 

Opis

Sestavine: mlečna čokolada (kakavovi deli: najmanj 38%, kakavova masa, kakavovo maslo, sladkor, mleko v prahu, emulgator: sojini lecitini, vanilija), bela čokolada (kakavovi deli: najmanj 25%, sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator: sojini lecitini, vanilija), temna čokolada (kakavovi deli: najmanj 64%, kakavovo maslo, kakavova masa, sladkor, emulgator: sojini lecitini, vanilija). Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in glutena. Izdelek lahko vsebuje sledove oreščkov.

2 mnenji za Personaliziran sladki paket Cukrček

 1. Nika

  Super in inovativen paket. Čokolada je zelo dobra in brezplačna voščilnica je zelo lepa. Hvala! Nika

 2. drenusha barbatovci

  Hvala!

Podaj mnenje

Title

Go to Top