-
Poleg čokoladne miške lahko kupite tudi čokoladno računalniško tipkovnico v mlečni in beli čokoladi. Čudovit komplet za darilo.
-
Ujemite sladke trenutke v objektiv čokoladnega fotoaparata. Za vse, ki radi slikajo. Unikaten čokoladni fotoaparat v beli, mlečni ali temni čokoladi.
-
Ročno izdelane domače praline v 2-kosni bonbonieri. Čokoladni izdelki čokoladnice Cukrček so že 25 leto izdelani z ljubeznijo in pravo čokolado. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane, saj imamo kar nekaj certifikatov, kjer dokazujemo, da smo na samem vrhu med poznavalci čokolad. Izdelki Cukrček so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo, saj boste navdušeni nad kakovostjo in mamljivostjo naših artiklov.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. V starih časih pa so tudi verjeli, da imajo jagode mistično moč. Ljudje so sanjali o jagodah, saj je bil to dober znak predvsem za mlade dame.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Pomaranča je rezultat davnega križanja, verjetno med pomelom in mandarino, a že stoletja uspeva kot samostojno drevo.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Grm brusnice velikokrat najdemo v slovenskih gozdovih. Lahko jih predelamo v marmelado ali pa dodajamo kompotu. Iz njih je mogoče delati tudi sirup.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava z osvežilnimi dodatki, za večjo svežino čokolade. Brez limone si sodobno kuhinjo težko predstavljamo. Sok in lupina je dodatek številnim napitkom in jedem, saj jim daje značilen osvežilen okus.
-
Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava, ki smo mu dodali 100% okus narave. Mandlji se skupaj z drugimi oreščki uporabljajo za posip raznih desertov. Obstaja tudi mandljevo maslo, ki je podobno arašidovemu, vendar je manj slano in manj alergeno.