• Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Gozdna borovnica raste po gozdovih in planjavah srednje in severne Evrope. Uspeva skoraj povsod po Sloveniji.
  • Jabolčnemu zavitku po domače pravimo štrudel. Štrudel so pekli v nekdanjem Avstroogrskem cesarstvu. Še danes lahko po štrudlu ugotovimo natančne meje cesarstva. V naselju, ki je bilo v cesarstvu, pečejo štrudel, zunaj cesarstva pa ne. Štrudel je zelo priljubljeno slovensko pecivo.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Gozdna borovnica raste po gozdovih in planjavah srednje in severne Evrope. Uspeva skoraj povsod po Sloveniji.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Jesen je pravi čas za buče, saj so poleg bučnega olja in bučnih semen, popularne tudi za razna tihožitja.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Grm brusnice velikokrat najdemo v slovenskih gozdovih. Lahko jih predelamo v marmelado ali pa dodajamo kompotu. Iz njih je mogoče delati tudi sirup.
  • BELA ČOKOLADA FIGA

    3,90  DDV
    Sadež hruškaste oblike in čudovitega okusa. Lupina je svetlo zelena do škrlatno rdeča, meso pa rumenkasto do temno rdeče. Drobna užitna semena se skrivajo v plasteh, ki simbolizirajo mehak notranji svet občutij. Ko jeste figo okušate zgodovino, saj so njihovem okusu podlegli Kleopatra, Dioniz...
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Prve plodove robide lahko z malo sreče trgate že julija, sicer pa do konca avgusta pa vse do septembra ali oktobra.
  • BELA ČOKOLADA MAK

    3,90  DDV
    Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Mak je pogost motiv slikarjev/slikark zaradi svoje izredne žive rdeče barve v času cvetenja.
  • TEMNA ČOKOLADA MAK

    3,90  DDV
    Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Mak je pogost motiv slikarjev/slikark zaradi svoje izredne žive rdeče barve v času cvetenja.
  • Za vrhunsko čokoladno tablico smo uporabili najkvalitetnejša kakavova zrna in kakavovo maslo iz Latinske Amerike, saj želimo, da občutite okus pravega božanskega kakava. Dodali smo naravne okuse Slovenije, da boste občutili še pridih domačnosti. Grm brusnice velikokrat najdemo v slovenskih gozdovih. Lahko jih predelamo v marmelado ali pa dodajamo kompotu. Iz njih je mogoče delati tudi sirup.
Go to Top