• Popolno za poslovna darila, zahvalo ali posebno priložnost! Ročno izdelane domače praline v 6-kosni bonbonieri. Čokoladni izdelki čokoladnice Cukrček so že 25 leto izdelani z ljubeznijo in pravo čokolado. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane, saj imamo kar nekaj certifikatov, kjer dokazujemo, da smo na samem vrhu med poznavalci čokolad. Izdelki Cukrček so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 15°C – 20°C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo, saj boste navdušeni nad kakovostjo in mamljivostjo naših artiklov. Okusi: Mešanica okusov brez alkohola.
 • Božičkov škorenj z različnimi pralinami.
 • PRALINEJI JAGODA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom jagode v beli, mlečni ali temni čokoladi. V srednjem veku so bile jagode simbol miru, popolnosti in blaginje. Vsebujejo kar 129 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.
 • PRALINEJI MOUSSE

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji mousse v beli, mlečni ali temni čokoladi. Le kdo ne obožuje občutka rahlega moussa, ki kot oblak zdrsi med prsti?
 • PRALINEJI MANGO

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom mange v beli  čokoladi. Prednosti manga do sedaj v naših krajih niso bile dobro poznane, a se o njegovih zdravilnih lastnostih vse več govori.
 • PRALINEJI VANILIJA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom vanilije v beli ali temni čokoladi. V Evropi se je vanilija nekoč uporabljala pri proizvodnji nekaterih zdravil, kot so živčni stimulansi in kot afrodiziak.
 • PRALINEJI META

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom svežine mete v temni čokoladi. Meta, zdravilna rastlina, ki ima okus po mentolu, ima mnogo zdravilnih lastnosti, zato bi jo morali nujno uvrstiti med svojo prehrano.
 • PRALINEJI LEŠNIK

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji okusom lešnika v mlečni čokoladi. Eden izmed razlogov, zakaj bi bilo vredno razmisliti o tem, da bi lešniki postali osrednji del tvoje zdrave malice, je njihova bogata vsebnost vitaminov ter mineralov.
 • Ročno izdelani pralineji z okusom pomaranče v beli, mlečni ali temni čokoladi. Pomaranče niso le odličen vir energije, ampak imajo tudi številne zdravju koristne lastnosti.
 • PRALINEJI BOROVNICA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom borovnice v beli ali temni čokoladi. Borovnice so tako imenovana naravna funkcionalna hrana, kar pomeni, da so vsi njihovi pozitivni učinki na naše zdravje dejansko znanstveno dokazani.
 • Bunkica s pralinami

  7,90  DDV
  Ročno izdelane domače praline v prozorni bunkici
 • PRALINEJI MANDELJ

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom mandljov v beli čokoladi. Mandlji so dobrega, sladkastega okusa, zato so bili več stoletij uporabljeni za razne sladice in ostale pečene dobrote.
 • PRALINEJI KOKOS

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom kokosa v beli čokoladi. Ime izvira iz 16. stoletja, iz španske oziroma portugalske besede za lobanjo (»coco«) – torej oreh, ki je videti kot lobanja.
 • PRALINEJI KAVA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom kave v beli čokoladi. Kofein stimulira možgane in povečuje njihovo produktivnost. Navdaja nas z občutkom budnosti in povečane pozornosti.
 • Okusni cupcake v mlečni čokoladi z okusom lešnika, 26 g. Oreščki so pomemben del zdrave prehrane, saj imajo veliko pozitivnih lastnosti. Vsebujejo nenasičene maščobne kisline in druge hranljive snovi, kot so vitamini, minerali, vlaknine, steroli in druge. Okusno pregrešno zadovoljstvo, ki se stopi v ustih ob prvem grižljaju - naš čarobni čokoladni cupcake. Vsak cupcake predstavlja čisto čokoladno umetnino, brez sledu testa, temveč polnega okusa in bogate teksture, ki se raztopi v ustih. Vsak kos čokoladnega cupcakea je popolnoma prepojen s kremasto čokoladno sredico, ki nudi izbran okus, ki vas popelje v svet čokoladnih sanj. Prekrit s kremo, ki se raztopi na jeziku, vsak ugriz ponuja sladko zadovoljstvo in omamen čokoladni okus. Naš čokoladni cupcake ni le sladica, temveč pravo umetniško delo, ki izraža strast do čokolade in ustvarjanja. Prepustite se in doživite razkošje pravega čokoladnega užitka s vsakim slastnim ugrizom v naš čarobni čokoladni cupcake. V pakiranju pride 100g (cca 3-4 cupcake).
 • PRALINEJI ANANAS

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom ananasa v beli čokoladi. V evropski arhitekturi simbolizira gostoljubnost in izraža dobrodošlico obiskovalcem.
 • PRALINEJI MALINA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom maline v beli, mlečni ali temni čokoladi. Maline vsebujejo ogromno vitaminov, antioksidantov in vlaknin. Uživanje živil, ki so bogata z antioksidanti, močno zmanjša nevarnost za številne kronične bolezni, med njimi tudi za različne vrste raka.
 • PRALINEJI ČEŠNJA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom češnje v beli čokoladi.
 • PRALINEJI NOUGAT

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z nougatom.
 • PRALINEJI KIR ROYAL

  5,90  DDV
  Ročno izdelani alkoholni pralineji kir royal v beli čokoladi. Eden najslavnejših koktajlov sploh je zagotovo Kir Royal, po katerem so pred leti naslovili tudi televizijsko nadaljevanko.
 • PRALINEJI MANDELJ

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom mandljov v temni čokoladi. Mandlji spadajo med najbolj cenjene oreščke na svetu. Sodijo med najbogatejše neživalske vire kalcija.
 • Okusni cupcake v beli čokoladi z okusom borovnice, 100g. Borovnice so tako imenovana naravna funkcionalna hrana, kar pomeni, da so vsi njihovi pozitivni učinki na naše zdravje dejansko znanstveno dokazani. Okusno pregrešno zadovoljstvo, ki se stopi v ustih ob prvem grižljaju - naš čarobni čokoladni cupcake. Vsak cupcake predstavlja čisto čokoladno umetnino, brez sledu testa, temveč polnega okusa in bogate teksture, ki se raztopi v ustih. Vsak kos čokoladnega cupcakea je popolnoma prepojen s kremasto čokoladno sredico, ki nudi izbran okus, ki vas popelje v svet čokoladnih sanj. Prekrit s kremo, ki se raztopi na jeziku, vsak ugriz ponuja sladko zadovoljstvo in omamen čokoladni okus. Naš čokoladni cupcake ni le sladica, temveč pravo umetniško delo, ki izraža strast do čokolade in ustvarjanja. Prepustite se in doživite razkošje pravega čokoladnega užitka s vsakim slastnim ugrizom v naš čarobni čokoladni cupcake. V pakiranju pride 100g (cca 3-4 cupcake).
 • Okusni cupcake v beli čokoladi z okusom jagode, 26 g. V srednjem veku so bile jagode simbol miru, popolnosti in blaginje. Vsebujejo kar 129 % priporočenega dnevnega vnosa vitamina C. Okusno pregrešno zadovoljstvo, ki se stopi v ustih ob prvem grižljaju - naš čarobni čokoladni cupcake. Vsak cupcake predstavlja čisto čokoladno umetnino, brez sledu testa, temveč polnega okusa in bogate teksture, ki se raztopi v ustih. Vsak kos čokoladnega cupcakea je popolnoma prepojen s kremasto čokoladno sredico, ki nudi izbran okus, ki vas popelje v svet čokoladnih sanj. Prekrit s kremo, ki se raztopi na jeziku, vsak ugriz ponuja sladko zadovoljstvo in omamen čokoladni okus. Naš čokoladni cupcake ni le sladica, temveč pravo umetniško delo, ki izraža strast do čokolade in ustvarjanja. Prepustite se in doživite razkošje pravega čokoladnega užitka s vsakim slastnim ugrizom v naš čarobni čokoladni cupcake. V pakiranju pride 100g (cca 3-4 cupcake).
 • PRALINEJI ČILI

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom čilija v temni čokoladi. Po svetu obstaja ogromno prireditev in festivalov, namenjenih ljubiteljem te začimbe, in tudi Slovenija ni izjema. V Šmarju pri Jelšah lahko vsako leto septembra obiščete Čili festival.
 • PRALINEJI PISTACIJA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom pistacije v mlečni, beli ali temni čokoladi. Svetovni dan pistacije je 26. februar. V Iranu jim rečejo smejoči se oreščki, na Kitajskem veseli oreščki, poznamo pa tudi ime zeleni mandlji. Ljudje naj bi se z njimi prehranjevali že v paleolitiku.
 • Ročno izdelani pralineji s solnim cvetom v temni čokoladi. Solni cvet ni navadna morska sol. Je izjemno cenjen, dragocen in zdrav pridelek solin, ki ga pridobivajo le še v redkih solinah po Evropi, med katerimi so tudi piranske.
 • PRALINEJI KOKOS

  5,20  DDV
  Pralineji s temno čokolado in kokosom. Ime izvira iz 16. stoletja, iz španske oziroma portugalske besede za lobanjo (»coco«) – torej oreh, ki je videti kot lobanja. Vodo iz kokosovega oreha so v 2. svetovni vojni uporabljali namesto plazme pri transfuziji.
 • CUPCAKE KOKOS, 100g

  6,90  DDV
  Okusni cupcake v temni čokoladi z okusom kokosa, 26 g. Ali veste, da kokos uvrščamo med resnično zdravilno hrano? Že to, da kokosovo palmo z drugimi besedami poimenujemo drevo življenja, nam veliko pove. Okusno pregrešno zadovoljstvo, ki se stopi v ustih ob prvem grižljaju - naš čarobni čokoladni cupcake. Vsak cupcake predstavlja čisto čokoladno umetnino, brez sledu testa, temveč polnega okusa in bogate teksture, ki se raztopi v ustih. Vsak kos čokoladnega cupcakea je popolnoma prepojen s kremasto čokoladno sredico, ki nudi izbran okus, ki vas popelje v svet čokoladnih sanj. Prekrit s kremo, ki se raztopi na jeziku, vsak ugriz ponuja sladko zadovoljstvo in omamen čokoladni okus. Naš čokoladni cupcake ni le sladica, temveč pravo umetniško delo, ki izraža strast do čokolade in ustvarjanja. Prepustite se in doživite razkošje pravega čokoladnega užitka s vsakim slastnim ugrizom v naš čarobni čokoladni cupcake. V pakiranju pride 100g (cca 3-4 cupcake).
 • Okusni cupcake v temni čokoladi z okusom mandeljna, 100g. Mandlji spadajo med najbolj cenjene oreščke na svetu. Sodijo med najbogatejše neživalske vire kalcija. Okusno pregrešno zadovoljstvo, ki se stopi v ustih ob prvem grižljaju - naš čarobni čokoladni cupcake. Vsak cupcake predstavlja čisto čokoladno umetnino, brez sledu testa, temveč polnega okusa in bogate teksture, ki se raztopi v ustih. Vsak kos čokoladnega cupcakea je popolnoma prepojen s kremasto čokoladno sredico, ki nudi izbran okus, ki vas popelje v svet čokoladnih sanj. Prekrit s kremo, ki se raztopi na jeziku, vsak ugriz ponuja sladko zadovoljstvo in omamen čokoladni okus. Naš čokoladni cupcake ni le sladica, temveč pravo umetniško delo, ki izraža strast do čokolade in ustvarjanja. Prepustite se in doživite razkošje pravega čokoladnega užitka s vsakim slastnim ugrizom v naš čarobni čokoladni cupcake. V pakiranju pride 100g (cca 3-4 cupcake).
 • PRALINEJI ROBIDA

  5,90  DDV
  Ročno izdelani pralineji z okusom robide v  temni čokoladi.

  Robide veljajo za naravno zdravilo proti prehladom, kašlju in gripi.

Go to Top